Chlapi, ehm teda možná aj holky
včera jsem vytáhl bábu po zimě z garáže a snažil jsem se ji nastartovat, ani neškytla a tak sem šel od nádrže. Když jsem ji však odmontoval a chtěl vypustit, tak sem zjistil, že nejde vypustit, ani na jedno polohu kohoutu, takže sem benzín vylil nalévacím otvorem a odmontoval sem kohout a zjistil jsem, že je totálně ucpaný nějakým sajrajtem. Jakokdyby hustá vazelína. Navíc sem byl v šoku, protože mě to kompletně sežralo sítko a to bylo vloni skoro nové! Sítko bylo jako z papíru a když sem se ho dotkl tak se úplně drolilo.
Takže karbec šel taky dolů a vevnitř taky úplná sodoma. Tryska ucpaná tím sajrajtem a na dně karbecu taková zelená vstva, kerá se naštěstí dala odškrabat. Jinak vypuštěný benzín byl úplně zelený, barva jak když koupíte flašku zelené.
Tak se mto celé nakonec vyčistil, ale si říkám kruci čím to je? Sem tam schválně nechal benál aby nerezla nádž a totok?
Mno nalil sem tam teda benál, co mě zůstal v kanystru pro pilu, je fakt že už nebyl úplně nejnovější. Olej tam byl teda do 2T výrobce snad husqvarna, takový zelený no. Ale zežrat sítko?
Stejný benzín sem měl přes zimu v pile a snad napoprvé mě nastartovala.