Tak moja už má 52 cm kubických

. Vzhľadom na to, že v zákone neexistuje pojem "dômyselné približovadlo" (to by vypadali tie zákony

), tak niečo také ako zrušenie AM nehrozí. Skrátka okrem iného je Babetta motorové vozidlo, ktoré sa navyše pohybuje po verejných komunikáciách. A toto nezrušíš. Aby neplatil dvojitý meter, tak by museli zrušiť vodičáky na všetky motorové vozidlá, a to by potom vypadalo na našich cestách. Už teraz stretneš kopu somárov, nechcem pomyslieť, čo by bolo potom

. Skôr by som zlúčil AM s A1. Skupina A1 sú motocykle od 50 kubíkov (a konštrukčnou rýchlosťou vyššou ako 45 km/h - fichtl, simson) do 125 kubíkov. Keď už som urobil vodičák na auto, prečo nemôžem jazdiť na väčšej motorke? Respektíve ináč povedané - keď udržím na diaľnici auto v rýchlosti 130 km/h, prečo by som neudržal na ceste nejakú 125 kubíkovú motorku, ktorá si to mimo obce ide 80 km/h? OK, iný extrém je skupina A. Dobre, že ju posunuli až na 24 rokov. Lebo daj do rúk dákemu 18 ročnému sopliakovi motorku s objemom 1000 a viac kubíkov, keď ešte poriadne nepozná križovatky

. Sa zabije na prvom kilometri.