Tak držkopády se mi zatím vyhýbají, ale mám tu kuriózní zranění. Tak mi Babča chcípla jednou v létě při cestě domů z práce. Jel jsem v sandálech s tlustou podrážkou. Tak jsem se do toho opřel a šlapal jak o život a co se nestalo. Asi se mi trošku svezla sandál po šlapátku dopředu a jak bylo šlapátko v "dolní úvrati", škrtnul jsem špičkou sandálu o asfalt a ani nevím jak, prostě se mi sandál šprajcl o cestu a přes patu a kotník mi přeskočilo šlapátko. Trošku to přitom nadzvedlo Babettu i se mnou. Bolest jak sviňa, výron kotníku, měsíc jsem to rozcházel. Naštěstí dnes žádné následky.
Další skoro nehoda se stala na tramvajových kolejích při odbočování doleva. Mokro, najedu opatrně na koleje asi v 25kmh a decentně brzdím, protože vím, jak to je zrádné. Ale i přesto najednou přední kolo smyk a už se začla Babča pokládat na zem. Jen díky bleskové reakci jsem nohy sundal ze šlapátek, stoupl si na cestu a klouzáním po mokrém leštěném betonu(co je mezi kolejemi) jak na bruslích jsem pomalu brzdil podrážkami bot a přitom držel rukama Babettu, ať mi nespadne na zem a nepoškrábe se