Na hrázi jsem pokecal s borcem na mašině,prej odkud jedeš?já říkám jen z Žabčic.Se usmál,že jede z Hrušovan a že míval taky betku ale už by to nedal.Holt si zvyknul na větší stroj.Cigáro,fanta,cvaknul jsem s fotákem a jedu domů.Beru to na Popice,tam u viaduktu mě zdraví starší pánové na endurách co dávají cigáro a já potěšen mávám jak vzteklej.To potěší když velký mašiny pozdravěj nás babetáky že jo

Načepoval jsem plnej kanystr,zamíchal a liju do helči,natankováno,vyjíždim z garáže a najednou slyším jen zapištění brzd a řachnutí plastů.Koukám a přímo před barákem leží borec pod mašinou.Kopu stojan,chcípám a jdu na pomoc.Hned vedle je cyklostezka a tam stojej dva cyklisti a čumí jak tam heká pod mašinou.Až když jsem začal zvedat mašinu tak mi šli pomoct.Hezkej pohled to nebyl ale borec to naštěstí přežil bez větší úhony.Nejel jak prase ale nedodržel odstup od auta,to odbočovalo tak to zahryz a letěl přes řídítka a mašina na něj(ktm 750 myslim)stěžoval si na ruku a rameno tak se volala sanitka,odtáhli sme mašinu bokem,opatrně ho vyndali z mundůru kterej sy myslím že mu hodně pomohl,a čekali na sanitku.Mezitím zavolal přítelkyni a kamarádovi aby tu mašinu odvez.Bydleli kousek tak přítelkyně tam byla dřív než sanitka.Dojeli májáčky,dali krunýř a odvezli ho.Mašinu jsme odtlačili ke mě do garáže a čekali u kafe na známýho co jel až z Adamova.Borec měl hodně štěstí a přítelkyně naštěstí nijak nejančila protože je z motorodiny tak jsme se tomu trochu i nakonec zasmáli když dojel ten známej a nešla mu nastartovat(přitom má tu samou ale starší)a ta kočka ji nastartovala