O defektech bych mohl sepsat roman

Pokazde to bylo zadni kolo. Protoze puvodni plast uz byl vzadu skoro jako galuska, koupil jsem chytre v nejakem cykloobchodu levny plast MITAS (typ uz nevim) za 150Kc. Kdyz jsem ho potm asi popate pichnul a nakonec i znicil, protoze jsem tlacil asi 5km po prazdnem kole domu a rozlamala se zelezna vyztuz, sel jsem do MUAL a zde koupil tento vyborny plast cca za 400kc (vic nez 450 to nebylo).
Jinak jsem ze zoufalstvi zkousel uz vse mozne, vycpat predtim starou dusi, dat do plaste tenke hlinikove plechy a jejich hrany zalepit paskou (to bohuzel vydrzelo asi 500m a pak se pohnuly a prorizla se duse), a jelikoz jsem za posledni rok kdy jsem vazne hodne jezdil (cca 5000 po meste ten rok), koupil jsem zmineny plast. Zatim musim zaklepat, mam na nem najezdenou sezonu a pul (cca 3-4tisice) a opravdu muzu jen doporucit. A nebo mam obrovske stesti
Je krapet vetsi nez puvodni babetacky plast a trosku tim pridate na rychlosti (zanedbatelne) a diky svemu vzorku ma i dobry valivy odpor. Nevim kolik doporucuje vyrobce, ale ja ho foukam cca na 3-3.5atm.
Jinak z uplneho zoufalstvi jsem chtel udelat jeste jednu vec, a sice ze provrtam v rafku diru naproti ventilku a dovnitr nacpu dve duse,takze pokud pichnu jednu, tak budu mit jeste druhou v zaloze. Nakonec jsem to nedelal, protoze tento plast se celkem ztuha montuje, ale pokud pichnu i tento,tak to vazne udelam