Spomenul som si na jednu prihodu, ked som zacinal s Babettkou. Ako kutil sprtac som si porobil kopec veci ktore som vedel. Vzdy som si dobre precital co a ako bud na nete alebo z knizky. Ked som cistil vyfuk docital som sa, ze sa dava taka azbestova snurka ako tesnenie. Tak som si ju kupil a namotal ju. V servisnej knizke som to videl ako a kde sa dava. Jedneho dna si idem tak do prace a zrazu Babettka zdechla. Vravim si co jej je benzin mam tak isto tecie sviecka OK, ze by karburator? No nic Volam kamosovi, ze Babettka zdechla a nejde rozslapat. Odpoved prid ku mne pozreme. Kamos sa pytal co som robil a ja nic len po ceste zdechal. Rozobral karburator precistil nasadil nic nepomohlo. Pytal sa ci mam cisty vyfuk a ja som odpovedal, ze nedavno som ho cistil od sajrajtu a ten je teraz v prerfektnom stave. Skoro sme sa pustili do elektiky, ale pred tym povedal vies co pozrem ten vyfuk. Ked povolil tu matku a dekel vytiahol skoro ma zabil kladivom. Tu snurku som nasadil spatne a ona casom sa dostala az na to vycko, kde je vyfuk spalin a to ucpalo.
Odvtedy tam nemam ziadnu snurku a babca frci jak das.