Čau, čau ) Vypadá to hezky, Potom dodej fotky celé Babettky. A chci se zeptat ty jsi brousil rám kostry až na plech ? Nebo jsi to jenom zdrsnil a odmastil ? A čím ? Díky
Jasne fotky budú pochváliť sa predsa musím rám nieje z plechu poprvé a podruhé nie tolko trpezlivosti nemám a hlavne to nebolo treba, obrúsil som miesta kde bola odretá farba tak dohladka take prechody aby tam boli aby nebolo vidieť rapavú farbu a hotovo odmastnil a strekol základom .... brúsil som klasikou zrnitosť tusím 320 a potom vodným zrnitosti 600
díki chlapci ! na tie okuliare som sa tešil už ako som to brúsil ! to som si povedal hneď vidla čierna a okuliare červené a vydím že sa to páči viacerím to ma teší
háááá !! alternátor previnutý na 12Volt dve cievky zapojene paralelne k jednej čo je v sérii ešte som to síce nemeral ale do predneho svetla som napratal H4-ku !! to je 55/60Watt a svieti to jak odtrhnute vzadu zatial klasika 12V 5W ale urobim si svetlo z LED-iek
tamto do témy ,,nadstavbová elektrika,, a toto na ,,moju,, tému ( ked si to bude niekto pozerať nech to tu má všetko o mojej babči a nie po celom fóre)
samozrejme je podobná ale tamto na foto je UVEX SX 215 -black matt na Slovensku sa predávaly napodobeniny za 35€ ale kedže mne záleži na bezpečnosti a nejazdím len na babette tak som si zohnal originál za 85€ ..
Moc pěkná kombinace, jen mi tam úplně nesedí celočerná nádrž. Udělal bych jí střední prolis taky červeně, aby to ladilo s linií rámu. Plánuješ nalepit samolepky? Ty by ji mohly ještě vylepšit, zdůraznit některé celky ...