Obnovim toto 6 let stare tema ... loziska v kolech 6001 davate jaka ? Predpokladam normalni vule, C3ka jen u 207ky do prevodovky. Kryta (-2RS, -2Z), nebo otevrena? Sundavate pripadne jeden kryt (predpokladam, ze vnitrni) ?
Uz jsem videl vsechny moznosti, zjevne to kazdy dela trosku jinak. Jaka jsou pro a proti? V kramcich nabizi 6001/C3 i pro kola, to nechapu.
Kryta (-2RS/-2Z) loziska jsou predpokladam mene nachylna na bordel co do nich leze. V originale se mi zda jsou ale otevrena. Doplnujete do krytych mazivo?

Link na podobnou diskusi
http://www.jawamania.info/poradna/detai ... onid=35616Pokud jde o slozeni B210, nejak mi obrazek nesedi k tomu, co v Babette mam. Na strane cvrcku na slapkovy retez mam 2 segrovky, potom je ale divne vymezene to lozisko na strane brzd (neni na dorazu). Mozna jsem to slozil blbe (resp. uz to tak bylo a ja jen chybu zkopiroval). No a ted vidim, ze mi zbyl jeden vnitrni prstynek loziska, ktere tam bylo pouzito misto vymezovaci podlozky. Chjo ... takze samo-domo-bastl. Budu muset asi rozebrat kolo u druhe B210 abych zjistil jak to ma byt - uz si to nepamatuji a samozrejme fotky jsem zadne nedelal

((.