Graf na ukázku, aby jste viděli co lze dělat s charakteristikou průběhu změnou výfuku a délky kolena. Rozdíl mezi zeleným grafem a modrým je 10mm na délce kolene výfuku. Červený graf je jiný výfuk. Zelený dosahuje nějvětší výkon, s modrým se dosáhne zase největší rychlost.
mereni prubeh.jpg (78.21 KiB) Zobrazeno 14018 krát
Měření proběhlo spoustu, jen malá ukázka:
mereni vsechny.jpg (100.78 KiB) Zobrazeno 14018 krát
Když už máš tokový pěkný udělátko určitě nejen mě, ale i jiné návštěvníky tohoto fóra by zajímalo jak je vidět na grafu (na papíře) rozdíl mezi origoš výfukem a zkrácením trubky o těch pár cm co tu každý doporučuje.
PetrT30: nebyl by to problém jenže nevlastním válcový dynamometr ani stolici na uchycení motoru, takže domluvit si měření je trochu problém. Navíc časově to vypadá, že další měření budu dělat až za pár měsíců. A další zádrhel je v tom, že teď už nemam sériový válec 210, hlavu a výfuk s kolenem
chybí mi jedna potřebná věc a to rozety. Motor mam na ponku, válec v šuplíku a náboj rozety by měl být vysoustružený někdy v týdnu, takže nedokážu odhadnou jestli to složím. Asi to vypadá až na Mladějov
poskládáno mám a naladěno snad taky...momentálně to jezdí pěkně sice si furt zvykám na jiný posed ale to nak zkousnu ještě to v týdnu projedu ale asi toho moc už nedoladím...za těch 60 km se stejně může stát cokoliv...
no, konkurenci to jede(a to tam nebyli uplně všichni)...kdyby mě to jelo tak jak má, tak bych asi drobek stíhal, ale bohužel nejelo tak jsem jel nakonec vyhlídkovou jízdu českým rájem samozřejmě vyhrál mladej kaprál...
Nová zbraň na soupeře čeká na výbrus. Bez klapky, dělenýho výfuku a zadního kanálů = když se upravuje hlavou a ne jen rukama
zs2.jpg (138.85 KiB) Zobrazeno 13792 krát
zs1.jpg (130.06 KiB) Zobrazeno 13792 krát
Pravděpodobně ho pojedu až na TT Veliš, takže na klapkovým 3k válci se provedly 2 lehké změny, abych v Kostelci dokázal stíhat Kaprálovej dvourychlostní babettě (i když jsem v Mladějově posunul svojí maximální rychlost na 94km/h, tak jsem byl pořád pomalej). Podvozek se dočkal nepatrného vylepšení a to zpravená zadní brzda, která už skoro rok nebrzdila
Naposledy upravil Fajn-Tom dne stř čer 20, 2012 22:58:58, celkově upraveno 1