yslim, ze když bude střída 1:1 tak chladičani potřeba nebude. Možná spíše než tyto led moduly použiji LED sulfidky, ty jedou samy na 12VDC. Teď ovšem neni čas na to dodělat blinkry.
Nedávno, se mi stala nemylá věc. Měl jsem jet ráno za spolužákem do cca 10 km vzdalene vesnice aby mě odvezl do školy. Auto nebylo k dispozici, a tak jsem chtěl vyrazit na babette. Večer ji zkoušim nastartovat, ale marně. Po odšroubování svíčKy jsem ucítil benzín. Takže jiskra. Sundám kryt altiku, a vidim jak je na zapalovacím pólu udělaná rýha a přerušené vinutí.
Jelikož jsem nutně pištu potřeboval, pól jsem sundal, a marně se ho pokoušel opravit. Poté jsem se rozhodl ho převynout. Vzal jsem nabíječku na starou nokii, vyndal trafo a to rozebral a získal tak slabý lakovaný drát. Ve21 hod jsem začal navíjet. A o půlnoci bylo hotovo. Znaven jsem upadl do postele a doufal že se dílo zadařilo. Ráno zapojím, dám na stojan a babetta na první roztočení chytla bez sebemenších problémú. Čekal jsem že pól po pár Km odejde, ale stále šlape. Tak doufám že vydrží co nejdéle.
Píši to z důvodu toho, abyste staré zapalovací póly nevyhazovaly. Pokud už se k tomu chystáte, radši mi ho zašlete