.. je v ní samozřejmě jen malinká cívečka, to je jasné. Jelikož jsem elktrikář, nemám zrovna levný multimetr
  .. je v ní samozřejmě jen malinká cívečka, to je jasné. Jelikož jsem elktrikář, nemám zrovna levný multimetr   Jinak už jsem většinu toho sajrajtu očistil, ale i tak zpytuji svědomí, že jsem nekoupil tu z toho motokrámku. Když výrobci nevadí produkovat produkt, který vypadá ve výsledku takto, tak to jsem teprv zvědav na tu kvalitu. Jinak ty vodiče sice jsou zalité, ale v místě odkud vystupují z červené hmoty maj okolo sebe  docela dost místa a ta hmota na ně nepřiléhá - tzn, že za ni moc chycené nejsou.
 Jinak už jsem většinu toho sajrajtu očistil, ale i tak zpytuji svědomí, že jsem nekoupil tu z toho motokrámku. Když výrobci nevadí produkovat produkt, který vypadá ve výsledku takto, tak to jsem teprv zvědav na tu kvalitu. Jinak ty vodiče sice jsou zalité, ale v místě odkud vystupují z červené hmoty maj okolo sebe  docela dost místa a ta hmota na ně nepřiléhá - tzn, že za ni moc chycené nejsou.

jestli nebudu mít opravdu zesláblé magneto (rok v. 1978) - setkali jste se tu někdo s tím? Založil jsem zde jedno vlákno, kde mě ale Pavel ubezpečil, že to není možné. Přesto si myslím, že tyto (zřejmě AlNiCo) magnety po tolika letech dosti zeslábnou.
  jestli nebudu mít opravdu zesláblé magneto (rok v. 1978) - setkali jste se tu někdo s tím? Založil jsem zde jedno vlákno, kde mě ale Pavel ubezpečil, že to není možné. Přesto si myslím, že tyto (zřejmě AlNiCo) magnety po tolika letech dosti zeslábnou.

Ba.betton píše:V pořádku. Jen mě štve, že při letmém vložení rotoru a takovým ledabylým otáčením to na oscilokopu, ani na multimetru stejně nicmoc nevykouzlilo ...

Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 1 návštěvník