Heh, popáleniny na noze kdy jsem se opřel o rozpálený výfuk jsem měl už několikrát. Krásku z minulého roku jsem si dokonce vyfotil:

- 2.jpg (37.22 KiB) Zobrazeno 13708 krát

- 1.jpg (44.24 KiB) Zobrazeno 13708 krát
S tou jsem musel už i k doktorce. Na první pohled nevypadá nic moc (foceno ihned po seškvaření kůže) ale jak to zahnisá, hned je to jiná mlaskačka. No byl jsem tam ten den adept několikátý. A prej to z výfuku motorky vypadá o dost hůř. Tak či tak, jizvu mám do dnešního dne. Což je jen připomínka toho proč se:
- Na motorku nasedá z levé strany a ne z pravé
- Na motorce nejezdí v kraťáskách, šortkách, minisukních apod., ale proč je vhodné se přiměřeně obléknout, když chci na jednostopé vozidlo. Popálenina o rozžhavené části, to je jen něco jako motorkářské tetování na památku. „Road rash“ vypadá mnohem lépe.
Samozřejmě po opěru jsem hned přemýšlel nad plastovým výfukem z koráda (vždycky mi vrtalo hlavou proč vypadá jak vypadá - už to vím), no ale nakonec k tomu nedošlo. Jednak jsem přestěhoval Babettu na druhou stranu garáže (když ji šoupu tak výfukem směrem ke stěně a ne k noze) no a druhak jsem se prostě
naučil (fakt nekecám, fakt jsem se to zkušenostma naučil) tlačit Babettu tak že pravou nohu strčím před koleno výfuku a levou dostatečně daleko od výfuku a jednoduše tu Babettu šoupnu i bez popáleniny. Chce to jen zkušenost a chlupy se nepečou, to je celé. Není to žádná hrůza. Tetanovka do řiti od pěkné sestřičky a pár převázků a aspoň si zapamatuješ jak se šoupe moped či jiná motorka