IGI píše:Martin píše:Nebo vzit nejakej vazenej prumer lidi a jejich bydlist (hergot to je vedeckej pojem).
hh, aby to po takomto nejakom vypocte nedopadlo tak, ze stretavka bude niekde v poli....aby tom mal kazdy rovnako![]()
![]()
Ondrassek píše:podle mě by byla fajn ta Vysočina, nebo to pohraničí mezi Slovenskem a ČR. Např. na jižní Moravě... Jinak po ČR je m ito jedno kde, protože babettka je v 100% stavu a popojídět na větší vzdálenost mhu i vlaky
CErin píše:Ondrassek píše:podle mě by byla fajn ta Vysočina, nebo to pohraničí mezi Slovenskem a ČR. Např. na jižní Moravě... Jinak po ČR je m ito jedno kde, protože babettka je v 100% stavu a popojídět na větší vzdálenost mhu i vlaky
Kua, vysočina je samý kopčisko... To radši roviny Bílých Karpat (Jsem zaujatý, protože to budu mít tak 30km)
CErin píše:Ondrassek píše:podle mě by byla fajn ta Vysočina, nebo to pohraničí mezi Slovenskem a ČR. Např. na jižní Moravě... Jinak po ČR je m ito jedno kde, protože babettka je v 100% stavu a popojídět na větší vzdálenost mhu i vlaky
Kua, vysočina je samý kopčisko... To radši roviny Bílých Karpat (Jsem zaujatý, protože to budu mít tak 30km)
CErin píše:No, zkrátka to tak asi bude. Né všichni jsme ze stejného místa, to je logické... Uznávám svou výhodu v případě, že to padne na příhraničí (bude to snad poprvé, co se mi takto něco zadaří).
Né no, ještě uvidíme, v anketě je 11 hlasů a třeba to tím zatím nekončí. Musíme vymyslet stejně místo, plán akce, datum atd.
Ondrassek píše:CErin píše:No, zkrátka to tak asi bude. Né všichni jsme ze stejného místa, to je logické... Uznávám svou výhodu v případě, že to padne na příhraničí (bude to snad poprvé, co se mi takto něco zadaří).
Né no, ještě uvidíme, v anketě je 11 hlasů a třeba to tím zatím nekončí. Musíme vymyslet stejně místo, plán akce, datum atd.
Pro mě to taky bude celkem good, pokud to bude přihraničí na Jižní Moravě. Bydlím kousek od Brna, takže by se to dalo...
CErin píše:Ondrassek píše:CErin píše:No, zkrátka to tak asi bude. Né všichni jsme ze stejného místa, to je logické... Uznávám svou výhodu v případě, že to padne na příhraničí (bude to snad poprvé, co se mi takto něco zadaří).
Pro mě to taky bude celkem good, pokud to bude přihraničí na Jižní Moravě. Bydlím kousek od Brna, takže by se to dalo...
ProsimTě nezlob se, ale Vyškov můžeš říci zrovna, právě jsem se od tama vrátil)) Žádný "kousek od Brna". Třeba můžeme své cesty spojit, podle toho, kde se v danou dobu bude nacházet můj samohyb 210
CErin píše:Ondrassek píše:Cerin: super... akorát je mi 17![]()
a srázek bych fakt dal rád. bylo by to super!!!!
Mně také
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků