az aj ta zacne po 1/2roku piskat budem sa musiet asi naucit brzdit topankama
 az aj ta zacne po 1/2roku piskat budem sa musiet asi naucit brzdit topankama   Ludia sa obzeraju co za super stoj to zastavuje
 Ludia sa obzeraju co za super stoj to zastavuje  

/ fungovlal a brzdila absolutne skvelo. No teraz mam premna vazny problem: Predne koleso strasne blokuje, uz som sa par krat aj skoro zabil
 / fungovlal a brzdila absolutne skvelo. No teraz mam premna vazny problem: Predne koleso strasne blokuje, uz som sa par krat aj skoro zabil  . Trosku stlacim packu, a ak je leskly /dlzadicky pri obchode/, mokry, alebo nespevneny /stavenisko/ povrch, okamzite to blokuje a stroj sa stvav neovladatelny. Pricom to aj chvilocku trva, kym sa to uvolni, kym zreagujem atd... Je to dost blbe.
 . Trosku stlacim packu, a ak je leskly /dlzadicky pri obchode/, mokry, alebo nespevneny /stavenisko/ povrch, okamzite to blokuje a stroj sa stvav neovladatelny. Pricom to aj chvilocku trva, kym sa to uvolni, kym zreagujem atd... Je to dost blbe. 
 )  a ono sa to smyka dalej, a este je to aj neovladatelne... Fuj.... Hovorim, smrt by nevadila, ale moje ego dost utrpelo pri pohlade na tie dve cajky a ich sucitne pohlady typu "on za to nemoze, ze sa taky narodil
 )  a ono sa to smyka dalej, a este je to aj neovladatelne... Fuj.... Hovorim, smrt by nevadila, ale moje ego dost utrpelo pri pohlade na tie dve cajky a ich sucitne pohlady typu "on za to nemoze, ze sa taky narodil  "
 "  

........
 ........

IGI píše:starec: to akoze k zdnej alebo prednej brzde radis toto s tymi pruzinami? Bo na zadnej mam asi len bubon zamasteny, no nemam cas to rozobrat.... teraz v lete vska babcu zgeneralkujem, a urcite skusim tie celuste vyvarit!

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník