no, otvoril som predny naboj a poviem vam, to bude zlymi celustami, mozno su to cinske repiky alebo co. Moto mam totizto po dedovi, ktory mal asi pred 7 rokmi defekt na prednom kolese a asi vtedy menil aj celuste, bo su jak nove - vidno to hlavne na tej zliatine... Ocistil som, odmastil, namastil a ocitil lozsiska a pisti dalej - pri brzdeni. Ale mam problem.
Predtym mi predna brzda /narozdiel od zadnej

/ fungovlal a brzdila absolutne skvelo. No teraz mam premna vazny problem: Predne koleso strasne blokuje, uz som sa par krat aj skoro zabil

. Trosku stlacim packu, a ak je leskly /dlzadicky pri obchode/, mokry, alebo nespevneny /stavenisko/ povrch, okamzite to blokuje a stroj sa stvav neovladatelny. Pricom to aj chvilocku trva, kym sa to uvolni, kym zreagujem atd... Je to dost blbe.
Ze na dvore ked som sa vracal z obchodu som sa skoro zabil pri brzdeni do zakruty, to by mi az tak nevadilo. Ale ked som isiel do potravin, isli naokolo dve pekne baby, ta ja jak tazky macher som sklbol plynom, oni sa na ten "tunovany" zvuk so zaujmom obzreli, tak som to chcel machersky odstavit pri vchode. No jak som z plnej rychlost skocil na brzdy /zadna funguje nic moc, skoro vobec/, tak som sa skoro rozplastil o zem. Boli tam totiz take leskle dlazdice, mozno aj vlhke.... bolo to jak na lade. Clovek caka pretazenie jak svina (

) a ono sa to smyka dalej, a este je to aj neovladatelne... Fuj.... Hovorim, smrt by nevadila, ale moje ego dost utrpelo pri pohlade na tie dve cajky a ich sucitne pohlady typu "on za to nemoze, ze sa taky narodil

"

........