Motor z 210 dlhsi asi o 3cm oproti 207. Moor z Pio je dlhsi cca o 3 cm od 210. Tak preto to chcem predlzit o 7cm. Zpevnit tiez. Ale dole asi nebude treba, lebo vlozeny medzikus pojde kus na jednu aj druhu strani dovnutra povodnej trubky ramu. potom vyztuha pri hlave a vzadu na nosici. Tam to chcem vyztuzit ako sa nosic spaja s ramom a este aj nosic od ramu k drziakom tlmicu. mam totiz 100 kg a planujem na tom jazdit dlhe trasy, kde som fajne nabaleny (do HR som mal 35 kg nakladu

). Tlmice chcem z Pioniera, tie zakryte. Prednu vidlu chcem ten starsi typ, co ma riaditk ako Pionier. Samotne riaditka a sedanku by som chcel zo stareho bicykla "Ukrajina" sme ich volali. Vyfuk uz mam zo stareho Sachsu, je taky dlhy ako keby z Pioniera. Nadrz som chcel nejaku oblu, napr zo Stadiona, alebo nejaku mensiu z Jawy. Ta by sa hodila k tomu motoru z Pio. . Keby isiel Piomotor, tak som chcel nechat aj pedale. Mozna brzda by nebola, ale ako na Babette, na riaditkach. Spojku som chcel dalsiu packu, ako ma 207 dekompresor. ale neviem, ci by nebol velky odpor tej spojky na taku malu packu. Tak by sla dalsia velka, nejako tak ako ma Korado . Samozrejme by sa zle pedalovalo moli rychloske, ale to by sa tiez vyriesilo. Mam aj motor, ale tiez ho treba zgeneralkovat. Ale neviem, ci chcem ist touto cestou, ked mam v garazi 4 motory na 210 a kopec suciastok. Na Piomotor nemam nic... Preto tam dam motor z 210, aj ked je to len variant B. Ten Pio by tam seeedeeeeeeelll uplne fajnovo. A ked sa mi podari zohnat 19" kolesa tak tam chcem dat aj tie... tie su uplne bohovske.