SAdamISH: Zase bych to neviděl tak černě, jelikoš tyhle stroje jezdily na M2T dříve bez problémů, jen to víc kouří a je to celkem sajrajt. Jestli toho oleje nemáš moc, tak prostě vyjezdit a pak už koupit nějaký lepší olej, nestojí to moc

Jestli tu demontáž nezvladneš, tak se s někým domluv aby ti to sundal. Věčinou bude malinko zapečený i píst, a drážky pro kroužky. Chce sundat opatrně i kroužky a normálně ocel kartáčem vydrbat karbon i z drážek pro kroužky a samotný píst. Tohle dost pomáhá a navíc se okoukne i stav motoru a válce. Ale určo je tady někde jinde toho psaného hodně co s tím dělat.
Já vždy když jsem pořídil něco o čem jsem nevěděl jak a kde to jezdilo, tak než jsem vyjel na cestu, jsem to co nejvíc rozdělal, pročistil, zkontroloval abych mel jistotu
Pat: Nejsem sice zastáncem té srajdy M2T, ale jako kluk sem na to jezdil statečně a kromě toho kouře a smradu ty motory normalne jezdily

Navíc on psal, že to koupil jako nouzovku na benzince, takže se není čemu divit. Jinak s tím poměrem bych dodržoval předepsaný poměr a to je 1:33 pro Babetty 207. A 1:50 pro Babettu 210.