Zřejmě pak budeš následovat směr Luhačovice a Uherský Brod. Odtud se pak musíš dostat na 54-ku, kde je asi 2 km od Blatničky odbočka na Suchov. Tudy bych měl jet. Potíž je pouze v tom, že pojedu asi dost pozdě navečer, mám to trochu z ruky, cca 350 km. Pojdedu na choppříku, doufám že zase u Brna nezakufruju, jako minule. Jinak cestu mám projetou, pokud by jsi jel později, mohli bychom se u Blatničky setkat. Připrav se na Suchov, je to rozkošná dědinka tvořená asi 1 km dlouhou návsí, v 15% krpálu. Veselé. Telefon do tohoto vlákna dám asi zítra navečer, aby tu zbytečně dlouho neviselo. Pro ty co by jeli od západu, tedy od Brna, bych mohl být takový opěrný bod. Řešil bych to asi tak, že po tom co bych vjel na Route 23, tak někde od Třebíče, či Máměšti n/Oslavou bych byl přibližně každou celou hodinu /+ - 15 minut/ na telefonu. Dříve to asi nemá cenu, protože nepředpokládám, že je ještě někdo větší šílenec než já. Okolo Brna by mal být též k mání CErin. Telefon na něj tu je.
Proběhla těžká příprava na Vápenky, bestiálně jsem choppříka votunil. Ještě včera /8.7./ jsem v servise vypláznul neveselý peníz za montáž chladiče oleje /Rápotice a pak kopce u Kyjova jsou dost drsný/, novej řetěz a zpevnění úchytu motoru. Též bych měl mít sebou foťák. Předpokládám, že bych vyjel asi po 12.00 z Vlašimě /nutno ještě cosi pořešit v práci/, pozdě odpoledne, či navečer bych se měl vyskytnout v okolí Brna. Držte mi palce, ať se mi nic nevysere. Doufám, že to vyjde.