Originál stav to už není (chybí např. nálepky na nádrži) a dávat 80 000 Kč za nádrž, sedlo, kastlík, světlo a chromový nosič by dal jen blázen, když je zbytek úplně stejný jako obyč. Babetta.
Je to marný. Vysvětlíš jim to a za pár dnů se stejně zeptají znovu úplně na to samý
Mno já vydjet. Jednak tu nádrž co mam teď když takhle otočím, tak mi benzín poteče víčkem. Ok, splašim správně orientovanou nádrž, třeba z pincka. Měl jsem na mysli problém, který tu pár lidí mělo s těsněním víčka - benzín netekl dostatečným samospádem, když to bylo nahoře zatěsněno. A tady nejen že to bude asi víc zatěsněný, ale ještě je nádrž naležato, tudíž tam není takový tlak do výpusti, jako když je nádrž svisle a horní vrstva benálu tlačí víc na tu spodní.
no, original to byt muze,mozna jen ty prelepky chybi jinak- ma to uplne jinou nadrz,ktera sedi na štangli, tudiz je cela posazena vejs a vyska sloupce paliva je tedy vetsi nez u klasicky ulozene nadrze. tedy vicko a prutok paliva neni treba resit:-) jen ta cena je kruta,ale jak pravi klasik-kazda vec ma sveho kupce. a pokud vim,tak uz slevil,bylo tam 95 tis. je treba vyckat
Ten kopec dam,i kdybych mel zhebnout... Bez boje mne nedostanou...
To já mu na to kašlu, abych to od něj kupoval, ale to sedlo a nádrž jednou spáchám sám. Akorát nějak využiju ten prostor pod tim. A díky za postřeh s průtokem.