od Jenda » úte črc 13, 2010 18:33:11
Takže bych měl vyrazit v pátek 16.7. dopoledne. Kontaktní telefony na mne by měly být 604 865 017 a další telefon, pokud bych vybil baktérii na tom prvním: 734 336 323, platí ale ten první, tento je pouze záložní. vzhledem k tomu, že to mám bratru 300 km, budu se asi hlásit zřejmě až pozdeji odpoledne, až po vjezdu do "kontrolované oblasti" řečeno železniční terminologií. To znamená od Rápotic blíže k Brnu*1) a dále pak už stabilně na trase k Vápenkám. Kontaktní intervaly by měly být každou celou hodinu. Pokusím se zprovoznit handsfree, pak by to bylo bez problémů. Pokud by jel někdo ze západu ČR, posloužím jako mobilní navigátor, event. Road Captain, mám to tu projetý, hlavně okolo Brna.
Jinak vzkaz pro partičku EASYRIDE: Těsíme se, že dorazíte co v nejhojnějším počtu. Vyžereme a vypijeme Vápenky do základů. Mají tam velice dobrý klobásy /ověřeno/.
*1) Měl bych jet svoji tradiční trasu: Vlašim, Pelhřimov, Třešť, Stonařov, Třebíč, Náměšť n/O, Rápotice, Brno /objezd jižním předměstím/, Slavkov u B. a dále již po Route 54 na Kyjov, Veselí na Moravě až na odbočku na Suchov, což už je téměř u Vápenek.