zdravim mam problem a už si nevim opravdu rady..babeta 207 nastartuje uplně krasně,ale po ujeti asi 500m začne divně hučet pak škubat a motor se začne dusit...karbec jsem sešteloval,vyčistil,přetěsnil.nova svíčka,palivovej ventil,vyfuk čistej,ale ona ne a ne jet..pls help
babeta 207..stále zlobí a nejede..jednoho krasného dne,ale vyrazíme
Ak máš možnosť, premeraj si všetko čo sa týka zapaľovania, typujem na inpulzní pól, ale môže to robiť ako tyristor i indučka. Skús naštartovať, zapni svetla a ak začne motor blbnuť na 98% je to indučka, ostatok musíš premerať.
Nič nie je tak zložité ako sa na prvý pohľad zdá, len treba vedieť ako na to ....
OKI tak to jsem naprosto v kačaku ,ty elektricke dratky jsou pro mě španělska vesnice..jeden znamej co se mi na to koukal řikal že to mam uplně jine než on,že ma babetu z 83 a ma tyristor zvlašť a indučku taky a ja na mé betce z 82 mam indučku s tyris. dohromady.tak byl z toho paf ale tim to asi nebude pač to jede stejně at už se svetly nebo bez,blbne to pořad....
Pozri pokiaľ to nepremeráš, hlavne zapalovací pól, inpulzný pól, ten tyristor čo je aj z indučkou, tak sa dalej nepohneme. Nenapísal si odkedy to robý, ako to začalo, alebo či babča dlho nestála. Ako to premerať tu: http://www.babetta.eu.sk/Babetta/forum/viewthread.php?thread_id=3
Nič nie je tak zložité ako sa na prvý pohľad zdá, len treba vedieť ako na to ....
babča stala asi3 roky potom jsem ji uvedl do provozu,najezdil cca 20kilaku a začlo to blbnout...ve středu budu mit valec po vybrusu tak se to pokusim proměřit..mam měřit při nastartovanem motoru či bez?
pavkatekk píše:babča stala asi3 roky potom jsem ji uvedl do provozu,najezdil cca 20kilaku a začlo to blbnout...
Presne toto som čakal, guferá pošli do hája, to je isté. Tak predtým ako tam nahodíš valec po výbruse tak si vymeň guverá na kľukovke. Môžeš skúsiť najskôr iba to čo je pod rotorom, ten určite bude v háji, ten čo je v prevodovke snáď vydržal.