Někde jsem četl oficiální prohlášení o rezevách, který si výrobce nechal a že z 1:33 se může použít poměr 1:50 - že testy neprokázali žádné zvýšené opotřebení a vyzdvihovali menší kouřivost atd.
U m2t bych to neriskoval a hlavně ani nelil

Pokud máte olej kde uvadějí 1:50, tak je to proto, že má takovou vizkozitu a mazací schopnost, že se má ředit právě tímto poměrem, takže ho ředit více nebo méně je špatně (resp. když ho dáte víc, tak to je jednak zbytečné a jednak to bude víc čudit ...)
Připravená směs by se neměla skladovat déle jak tři měsíce - látky obsažené v naturalu totiž postupně rozkládají přilitý olej až ho úplně rozloží - takovou směs můžete nalít do auta tomu to úbec nevadí (pokud je na natural

) nepomůže ani dodatečné přimixování oleje ...
Osobně jdu zlatou střední cestou a používám polosyntetický červený Stihl. Nejdříve jsem chtěl levnější olej než za 200 - 250,- litr (v Kauflandu mají za 90,-litr), ale pak jsem ten Stihl u nás objevil za 150,- litr a když si to rozpočítáme na 50 litrů směsi, tak ten rozdíl vzhledem ke kvalitě nemá cenu úbec řešit ...
Mám origo obal od toho Stihlu kde mačkáte obal a olej přetéká do nádobky, která slouží jako odměrka, krásně tam vidíte kolik oleje na 1 - 5 litrů máte dát - snadno a rychle, takže si připravím tolik kolik zrovna potřebuji - používám jeden olej do všeho kde potřebuji mix a všude stejný poměr 1:50 a vpoho