Pokud máte olej kde uvadějí 1:50, tak je to proto, že má takovou vizkozitu a mazací schopnost, že se má ředit právě tímto poměrem, takže ho ředit více nebo méně je špatně (resp. když ho dáte víc, tak to je jednak zbytečné a jednak to bude víc čudit ...)
 Pokud máte olej kde uvadějí 1:50, tak je to proto, že má takovou vizkozitu a mazací schopnost, že se má ředit právě tímto poměrem, takže ho ředit více nebo méně je špatně (resp. když ho dáte víc, tak to je jednak zbytečné a jednak to bude víc čudit ...) ) nepomůže ani dodatečné přimixování oleje ...
  ) nepomůže ani dodatečné přimixování oleje ...
Oťas píše:...Připravená směs by se neměla skladovat déle jak tři měsíce - látky obsažené v naturalu totiž postupně rozkládají přilitý olej až ho úplně rozloží - takovou směs můžete nalít do auta tomu to úbec nevadí (pokud je na natural) nepomůže ani dodatečné přimixování oleje ...

Jde tam o obsah benzolu v naturalu a jeho rozklad s tím olejem ...
 Jde tam o obsah benzolu v naturalu a jeho rozklad s tím olejem ...
 Ale nevěděl jsem, že něco riskuju.
 Ale nevěděl jsem, že něco riskuju.  

pěkně ...
  pěkně ... a i tak je ho tam méně než bývalo a tím rozkladem z toho máš vlastně nekvalitní palivo, které auto zkousne, ale do našich mašin už je o ničem (výkon, spotřeba)
 a i tak je ho tam méně než bývalo a tím rozkladem z toho máš vlastně nekvalitní palivo, které auto zkousne, ale do našich mašin už je o ničem (výkon, spotřeba)

Pak jsem se osmělil a už několik let ředím na  1:50 - 1:70 a úplně v klidu. Není to žádný vysokootáčkový stroj. Možná by to zvládlo i těch 1:100, ale tak daleko jsem se ještě nedostal
  Pak jsem se osmělil a už několik let ředím na  1:50 - 1:70 a úplně v klidu. Není to žádný vysokootáčkový stroj. Možná by to zvládlo i těch 1:100, ale tak daleko jsem se ještě nedostal  

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník