Nj, já halt jezdím po tom pohraničí a mam štěstí na svině.
Ale slušně jednám vždy, páč bejt hustej na bengo se nevyplácí.

A s těma odměnama má koby taky recht, jináč asi vypadá před vedením policajt, co někoho často lapí, než nějakej flink. Jak v tý fabrice.
Jináč Droopi, a i ostatní, hodím ještě jednu, byť nesilniční - přijedu si takhle na zahrádku, očumuju u záhonu, najednou za mnou "vrrr" - nepřízbusobivým skoro sousedům utekl pitbull. Beru první násadu, ohanim se po psovi, ten naštěstí couvnul za vrátka, misto aby mi ukous ruku až u lokte, rychle zavírám vrátka, pes za nima magoří a hlídá si mě. Volam na 158, ať ho přijedou sebrat, nebo vodprásknout, že nemůžu ze zahrady, čokl mě chce sežrat. Linka 158 - PČR - mi oznamuje, že je tohle nezajímá, ať si zavolám měšťáky!!!!! Říkám že nemam na ně cislo a že sem celej vprdeli, ať někdo přijede. Diktujou mi 156 a nashle. (Pomáhat a chránit) volam 156, ozvou se mi měšťáci z města o 35 km dál, ty mě fakujou hned, ať si zavolám místní a že číslo nemaj.
Bylo úterý ráno, nikdo nikde, přes dvě hodiny čumim za plotem, pak to čokla přestalo bavit a odběhl o kus dál. Beru kladivo, že ho kdyžtak pretahnu, přeskakuju plot a padim do auta. Čokl v patach.
Celej vprdeli jedu na místní měšťáky, ty ho za pul hodiny jedou sebrat, ale když mě nepokousal, je to prej prd platný.
Druhej den tam čokl běhá zas. Z auta už nevylejzam, mam číslo od měšťáků, tak je rovnou volam. A pak ještě další dva dny, furt ten samej pes. Prej s tim nemůžou nic dělat.
A pak mě má takovejhle pomáhat a chránit, kterýho nezajimam šacovat na silnici???