Předstih jsem dal na 1,3. Takže dnes nová svíčka. Udělal jsem projíždku a vše bylo při starém po rovině maximálka 35 z kopce se rojela přes 50. Když jem se už vracel a byl jsem kousek od domu tak se babetta zázračně probudila a po rovině vlastní silou jela 50 to vydrželo asi 1 km a pak z těch 50 úplnš ztratila výkon začala zpomalovat až úplně chcípla. Myslel jsem, že došel benzín. Přepnul jsem na rezervu nastratoval a jela zas jen do 35. Dojel jsem domů nalil jsem benzín. Zkusil jsem jí zase projet ale zase jen maximálně 35km/h. Svíčka vyfocená po 14 ujetých kilometrech.
Jasně na filtr jsem se podíval. Mám tam jen drátěnku. Ještě mě tak napadá, že dost rychle mi mizí benzín z nádrže, tí myslím, že spotřeba bude dost vysoká. Mám babettu krátce takže jezdím co to dá což je těch 35 km/h a plyn mám tak na 3/4.
Ešte by som si skontroloval plaváky, či tesnia. Pokiaľ nie, tak sa do vnútra dostane benzín, plavák klesne a potom je hladina furt vyššia. Na druhej strane mi nejde do hlavy, že ti to dobre štartuje za tepla. Logicky, keď všetko funguje a máš vysokú hladinu, tak to za tepla zle štartuje a sviečka je mokrá. Ty máš sviečku mokrú a vravíš, že to štartuje dobre. Dobrá ducharina.
to je fakt dobry volnobeh drzi ale nejede takze motor by mel byt ok predstih mas dobrej tak to je fakt zahada ma silu do kopce nebo pri jizde do kobce zacnou valem ubyvat sily myslim tim nejakej normalni ne nejakej trhak a jak mas tak vysoke otacky jestli ti to vubec radi a ta rychlost tam nespadne az kdyz jedes s kopce a tudis ma motor vetci otacky