A toto je ona v plnej krase.
Bolo to celkom jednoduche nasiel som na stranke razdva nejaku inspiraciu a potom hor sa do prace v blinker ma dnu po 4ks vysokosvietive ledky a cele to ovlada jedna samoblikava led.

Jurajc píše:Kedze som nechcel rozhadzovat rukama ako pelikan na krizovatkach tak som si vyrobil smerovky![]()
Bolo to celkom jednoduche nasiel som na stranke razdva nejaku inspiraciu a potom hor sa do prace v blinker ma dnu po 4ks vysokosvietive ledky a cele to ovlada jedna samoblikava led.
Jurajc píše:No podla kamosa ktory sa viezol v dodavke a sofer mu zahlasil za slnecneho pocasia "Kua ta babetta ma blinkre a normalne je ich vidiet" si myslim, ze sa neobavam o svoje zdravie i kde clovek nikdy nevie ktory debil(ka) ta sunda.
Za mokra pred zimou ma tak zenska zrusila pred kruhovym objazdom. Idem si klido pido domov a zenska na Peugeote ma obehla ja uz som skoro vchadzal na kruhac pichla sa predo mna a prudko zabrzdila lebo auto nevychadzalo s kruhacu, ale pokracovalo v nom. Moje "kotucove brzdy zaflekovali" a ja som sa zviezol pod auto. Nestalo sa chvala Bohu nic, ale p....a ani nevystupila z auta a zdrhla jak prd v gatoch.
Jurajc píše:Kedze som nechcel rozhadzovat rukama ako pelikan na krizovatkach tak som si vyrobil smerovky![]()
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků