Rám, vidle, řetěz, gumy, úpravy, lak...
Moderátoři: IGI, milda, DRN
od excuse.me » stř srp 04, 2010 11:37:25
Zdravim mám babču 207 a všim jsem si že zadni kolo má vuli tak jako normálni kolo když má rozhozeny konusy tak jsem to rozdělal a krom sjetych paken jsem našel něco co sem nečekal a to že pouzdro ve kterym je ložisko ve kterym je pak oska je vymlety má vůli tak 1cm sehnat novej střed kola (náboj) a vyplet a nechat to přeplist je docela pálka takže bych chtěl sehnat druhy zadni kolo za rozumný peníz ktery tohle má v pořádku a nemá naraženej ráfek bez rozety pláště a duše jinak jsem z Oomoucka našel by se někdo? máte někdo stim taky zkušenost? Předem Vám děkuji
-
excuse.me
- Pokročilý diskutér...
-
od marttin » pát srp 06, 2010 11:20:19
no ja mám doma jedno je v pohode stave ale je to len koleso bez ložisk a rozety a iné ale som zo slovenska

Babetta 207 , zeleno-biela
-
marttin
- Pokročilejší...
-
-
od excuse.me » pát srp 06, 2010 11:29:45
to je škoda že jsi ze slovenska ikdyž mám na slovensku rodinu tak možná by to nějak mohlo jit jde mi jen o ty ložiska aby neměly v náboji vule jako aby tam byly natěsno a ten vyplet aby taky ušel zkusim se domluvit se strycem jestli by se to dalo poslat k němu kolik by sis zato představoval ? a kde přibližně bydliš? kdyžtak bych ocenil kdyby si mi to detailně nafotil a poslal na email
excuse.me@centrum.cz DIK
-
excuse.me
- Pokročilý diskutér...
-
Zpět na Pojezd