Dneska sme se celej den trápily ze spojkou protože se vtom někdo asi štoural před náma nebo nevim.
No takže nejdřív babeta nešla natočit tak se vyšrouboval ten spodek nádrže a normálně jak sem to vyndal ven tak ztoho začali padat náký kousky pilu a listí a nevim čeho všeho tak sem to vyfoukal kompresorem vyčistil se karburátor no pak se to už natočilo a babetta se začala seřizovat no tak nejdřáv neřadila pak se rozchodila ale největší problém byl aby ta babetta do těch 25-30km kdy začíná přeřazovat z 1 na 2 vůbec se dostala takže se zase hrálo s karbůrátorem no ale bez výsedku tak pak vejfuk dolu no a nakapával sem do něj trochu benzinu a nechal ho prohořet pak se ještě dokonale propálil autogenem no a při tí příležitosti sem ho teda i skrátil no.
Tak problém prozatim je vyřešen jen částěčně no

Ale vim že teda to funguje a řadí ale co mě zaskočilo tak i když je spojka odmaštěn gufera nový atd...
Tak mi příde jako kdyby klouzala spojka babetě přidám plin a sem zapřenej nohama záměrně ale babeta nehrabe jen stojí a zvyšujou se jí pomalu otáčky takže jako kdyby klouzala spojka ale to je všechno ok možná je to tim že to fakt málo tahá ten motor.
Ale to hlavní na co sem se chtěl zeptat mám tadyten karburátor vyčistit a dát ho tam znova no je to originál nemám nic proti.
A nebo si pořídit to dell orto a chtěl bych nějakej ten typ abych nemusel přbrušovat ty kanálky větší atd prostě ho tam jen dát a seřídit je to nějaký lepší na akeceraci atd...?A ten karburátor co mám ted si nechat v záloze a nebo ho vyčistit včetně nádrže a dát ho tam znova?
No a babeta i přes úpravu vejfuku nejde víc jak 40 protože fakt nemá sílu řek bych že jí tam nejde moc benzínu takže až se to vyčistí tak to snad bude ok.
Takže předem moc děkuju za rady a at vám to chlapi jezdí!