"Jurajc", skús znova zaskrutkovať bowden ako si ho mal predtým a sleduj či sa stav vráti do pôvodneho režimu.
Ak áno, tak budme všetci vedieť, že to má vplyv na rýchlosť.
Inak budú len dohady čo spôsobilo ten nárast rýchlosti.
Ďakujem.
IGI píše:neni to nikde napisene...ale ak by mal padnut vykon pri mensej zmene vyfuku, tak 2 by to urcite "zabili". Mozno by to robilo ramus, mozno by to dobre vyzeralo, ale urcilo by to nezvysilo vykon....tomu neverim....
Ad: Kto chce ramus, tu je navod: Ked som porabal babettu (totizto som ju dostal ako srot - 2 roky bez pohnutia vo vlhku), len tak ma napadlo namiesto tlmica (lestil som ho prave) nasadit 45cm vodovodnej trubky
.... to bol "tunovany ramus"
![]()
![]()
.......vykon som neposudil, bal som sa na tom jazdit, no ten ramus bol ozaj neskutocny......
Take nieco som raz videl na sirave na zraze motorkarov, 1m odo mna j.bko s motorkou na stojane turoval....ale ten manik mal Kawa Ninja a z vyfukov mu slahali polmetrove plamene....skoro mi to odtrhlo usi......Takze ta babeta bez tlmica znela podobne.....az na tie otacky a plamene
. Skuste, ale za pripadne skody nerucim
luccas píše:no mi to jede maximálně 64ale už má vysoký otáčky a motor řve jak cip. A akceleruje taky velmi dobře. Tak když už tak bych vzal tak aby to jelo rychleji (aby to při stené rychlosti točilo pomalu).
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 návštevníků