MrUffon píše:Ahoj,
Já sám doporučuji tyto pružiny Stage6 : Mám je na své Babettě210 Tuning
Doporučil bych ti buď ty měkké nebo střední
http://www.scootland.cz/zbozi/stage6-sp ... e-control/
MrUffon píše:Ne, červené by ti to ani neutáhlo,, Tobě určitě neJestli máš origo motor bez úprav
Já jsem teď dělal GOmotoru a prozatím tam mám ty měkké "bílé" a rozjíždí se mi to na jedničku cca. do 25kmh
S těmi střední "oranžové" se ti to na jedničku bude rozjíždět na jedničku do 30-35kmhUž mám odskoušený
)
Ale nevím jak to bude u tebe, já mám motor kompletně předělaný...
MrUffon píše:Mě to vůbec nebaví, někomu vysvětlovat něco o co nemá zájem...
A pak napíše : Jestli někdo neví kde se dají takové pružiny na Slovensku sehnat:D:D
Nechápu!
Já tyto pružiny mám, a nemůžu si stěžovat ! Co si budou myslet ostatní to je mi ůplně jedno
kubo HC píše:vy dvaja ste sa nejako nepochopily on sa pýtal od akých otáčok začina ,,chytať ,, jednotka tým že dáš silnejšie - tvrdšie pružiny tak sa mení moment kedy ti začne odstredivá sila rozťahovať čeluste jednotkovej spojky a nepýtal sa kedy radí dvojku ... to je poprvé a podruhé !! nerob zneho debila musím si ho zastať pretože nieje dementný tak isto ako ja ked som hladal a na Slovensku som tie pružinky nenašiel ešte, na Českých stránkach áno ale načo objednávať z ČR a platiť poštovné ked sa hádam dajú zohnať aj na Slovensku ...
a inak MrUffon na tan mail odpovedať čo? písal si mi že by si mal záujem o moju babettu, či to si len zisťoval?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků