Bylo to letošní čarodějnice.s kamarády kteří mají babetty 207 jsem jako jindy normálně jezdili.A jednomu přestalo svítit přední světlo.Jedeme teda k jednomu staršímu pánovi jestli nemá žárovku,tak nám jí dal a jeli sme.Pohoda,jezdíme jezdíme a večer sme jeli k ohni.Už jenomdva,Já na 210,kámoš na 207.Pohoda,taháma na babettách nějaký to dřevo a a čekáme ještě na další kámoše.Ti volají že sou dole v lomu,místo aby čekali nahopře u závory kde sme je původně čekali.No nic no,jedem teda dolu,vypnem pohony,naštěstí byl uplněk a bylo docela dobře vidět na cestu.Tak sme dojeli až dolu.Babetty sme schovali do stínu a jdem hledat kámoše.CHodíme po lomu a pak se u strážného boudy rozsvítí světlo.......řikáme,hmm super co těd

...........no nic,hlídač nás asi neviděl a pes taky ne

......tak hledáme dál,kámoše najdem,ale oni nevědi kudy vlézt do lomu tak na ně kašlem abysme nebyla chycení a jdem ke strojům.Když sem byli u nich,řikáme,radši to kousek potlačíme aby ten hlídač někde nevyběhnul aj se psem.A když sme si mysleli že už nehrozí nebezpečí,startujem.Mě to chytlo dobře,ale kámošovi se to furt dusilo.A tak teda zase tlačíme.A pak se najednou někde rozsvítilo a na nás běží pes.naštěstí si ho hlídač zavolal zpátky...........uf

.......a pak nás tam chvilku vyslýchal co tam děláme atd.A pak nás pustil a v tom to najednou kámoši jelo zase uplně normálně.Tak sem dojeli k ohni a celý vyklepaný sme si sedli.A pak sme chvilku nic nedělali.A najednou začínalo docházet dřevo a tak sme jeli nějaký obhlídnout na babettách ,jelikož sme měli světla.A kámoš nastartoval,přidal a............. tma.....(vzadu žárovku neměl vůbec

)...........hmm super řikáme.No nic,řikám mu,hele nevadí,dám ti žárovku z mýho zadního světla a zejtra mi jí vrátíš......blbec sem byl.........dal sem mu jí,namontoval a bylo.Pak sme nakonec náký dřevo našli jinde.Ale pak že se pudem projet,tak to von nastartuje a jakmile víc přidal,zase tma......

pak nastartuju já,volnoběh,přidám víc plynu abych to zahřál a tma...........

.........řikám" do pí.." to snad neni možný kua......a před náma byl docela slušnej kousek jízdy lesem kde je vždycky tma jak v pytli........mě nastal čas odchodu.rtak nastartuju a odjíždím.Po poli pohoda,ještě štěstí úplňku

..............a ted les.........další štěstí že tady jezdim obden a vim kde je pomalu jaký dřevo na cestě

..........les přejedu celkem v klidu a pak už mě čekala cesta po osvětlených ulicích.Domu sem dojel v pohodě.A druhej den mi kámoš vyprávěl jak jel domu on.Naštěstí sme teda oba dojeli v pohodě,ale řeknu vám,už nikdy víc tohle nechi zažít.protože jet v lese krokem a bát se že to napálim do ňákýho stromu a že se stane něco mě,i babettce mě docela děsí.Proto řikám,žárovky vozit vždycky sebou

A do lomu už nikdy nepáchnu

Babetta 210,1988.přes 21380 km,modro-zelená metalíza. Druhá 210,44317 km,......konečne mám nastříkáno....tedka ještě čeká menší oživovací kůra motoru a pak se jedéééééééééé