Ondrassek píše:ahoj, do babetty jsem několik let naléval Special 91, četl jsem, že se do ní může dávat i natural 95. Před pár dny jsem ho koupil a smíchal ho do s olejem v poměru 1:30. Babetta tolik "neklepe" a jede o poznání lépe. Nicméně známí říkal, že by to tam raději nelil, že ty motory na to v tu dobu, co se to vyrábělo nebyly stavěné. Tak jsem se chtěl zeptat jestli natural 95 do ní můžu lít!? Nerad bych zadřel nebo tak. Jezdíte na to někdo? Dík za všechny odpovědi!!!
bmk píše:Ondrassek píše:ahoj, do babetty jsem několik let naléval Special 91, četl jsem, že se do ní může dávat i natural 95. Před pár dny jsem ho koupil a smíchal ho do s olejem v poměru 1:30. Babetta tolik "neklepe" a jede o poznání lépe. Nicméně známí říkal, že by to tam raději nelil, že ty motory na to v tu dobu, co se to vyrábělo nebyly stavěné. Tak jsem se chtěl zeptat jestli natural 95 do ní můžu lít!? Nerad bych zadřel nebo tak. Jezdíte na to někdo? Dík za všechny odpovědi!!!
já používám N95 normálně a míchám ho s Motulem 2T v poměru 1:50 a naprosto v pohodě.Občas s tim jedu i delší trasu,třeba i 50 km v kuse a pohoda..
Mr.babetta píše:já mám ve svojí babettě taky natural 95 a v pohodě jezdí.A Olej ted používám Elf,polosyntetika,nevim ted ty specifikace ale myslim JASO FC ? Nevim,td bych kecal. A mám připravený 2 litry Castrolu Scooting 2T.........oleje si vozím zásadně ze zahraničí když jedem s rodiči na dovolenou.Je to tam levnejší,větší a lepší výběr. Tehle Castrol mě stál 13 EU/2 litry..........což je si myslim super cena neale ještě sem ho nepoužil no.
Ondrassek píše:Mr.babetta píše:já mám ve svojí babettě taky natural 95 a v pohodě jezdí.A Olej ted používám Elf,polosyntetika,nevim ted ty specifikace ale myslim JASO FC ? Nevim,td bych kecal. A mám připravený 2 litry Castrolu Scooting 2T.........oleje si vozím zásadně ze zahraničí když jedem s rodiči na dovolenou.Je to tam levnejší,větší a lepší výběr. Tehle Castrol mě stál 13 EU/2 litry..........což je si myslim super cena neale ještě sem ho nepoužil no.
to mě nenapadlo. V pátek jedu do Itálie, tak si taky něco dovezu
... Jináč jezdil jsem pak po naturalu nějakou dobu na Special a v poho. Teď jsem tam zase zkusil natankovat nádrž Naturalu a ze začátku to jelo o něco rychlejš, ale pak se to zas nějak dodělalo a jelo to šíleně. Tak jsem to vypustil tu nádrž, nalil special a jel jsem.. Ještě chvilu to bylo líné, protože v karbecu byl asi natural a šlo uplně krásně poznat, když tam šel zase special.. Zrychlení o 70%... zkoušel jsem to i na JAWA 20 (pincek) a to samé.. Ten ale pak už pro jistotu s tím naturalem nestartoval vůbec.. takže nevím čím to je.. Mě se natural neosvědčil... Leda to zkusit míchat, ale.. dokud ho prodávaj
Mr.babetta píše:Ondrassek píše:Mr.babetta píše:já mám ve svojí babettě taky natural 95 a v pohodě jezdí.A Olej ted používám Elf,polosyntetika,nevim ted ty specifikace ale myslim JASO FC ? Nevim,td bych kecal. A mám připravený 2 litry Castrolu Scooting 2T.........oleje si vozím zásadně ze zahraničí když jedem s rodiči na dovolenou.Je to tam levnejší,větší a lepší výběr. Tehle Castrol mě stál 13 EU/2 litry..........což je si myslim super cena neale ještě sem ho nepoužil no.
to mě nenapadlo. V pátek jedu do Itálie, tak si taky něco dovezu
... Jináč jezdil jsem pak po naturalu nějakou dobu na Special a v poho. Teď jsem tam zase zkusil natankovat nádrž Naturalu a ze začátku to jelo o něco rychlejš, ale pak se to zas nějak dodělalo a jelo to šíleně. Tak jsem to vypustil tu nádrž, nalil special a jel jsem.. Ještě chvilu to bylo líné, protože v karbecu byl asi natural a šlo uplně krásně poznat, když tam šel zase special.. Zrychlení o 70%... zkoušel jsem to i na JAWA 20 (pincek) a to samé.. Ten ale pak už pro jistotu s tím naturalem nestartoval vůbec.. takže nevím čím to je.. Mě se natural neosvědčil... Leda to zkusit míchat, ale.. dokud ho prodávaj
jj určitě tam něco vybereš.Všude je super výběr. Tak přeju dobrou cestu a dobrej nákup
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník