Zdravim
Nedávno jsem si koupil babetku 207. Asi 2 roky stála. tak jsem, jí razebral očistil a tak trochu pofidlal a řikal jsem si že motor nechám až na zimu ale ouha dnes při cestě z bigádky se mi spadnul hnací řetěz... tahle sranda stála malé ozubené kolečko asi 4 ulomený zuby a jeden ohnutej. Taky foukalo pod hlavou..
Jo a taky ložiska na klice maj vůli cca 1mm tam a z5.
Takže jsem motor vyndal z rámu a pustil jsem se do go...
Podařilo se mi stáhnout buben dokonce jsem našel i tu lišácky schovanou segrovku pod tim guferem bubnu nahřál a sundal víko převodovky a zde nastává první můj problém..
Ozuben kolečko co bylo na klice jsem sundal pod tim byli jehličky ty jsem taky sundal a pečlivě uložil..
A ted nastává problém jak sundat druhé ozubená kolo abych se dostal k těm dvoum šroubum co jsou pod nim???
Další problem je jak dostat ložisko z víka převodovky... to věčí sem nahřál a šlo vyklepnout ale to menší nahřejvám jak zběsilej a furt tam drží.. Co s nim?
A konečnej problem a to sice malý ozubený kolečko co z něj de řetěz na zadní kolo.. To se sundá ten liníkovej bazmek s tou závlačkou a pak to pude celý vytáhnout nebo mně tam čeká nějaký překvapení?? (něco jakoo volnoběžka??)
Děkuji vám za zodpovězení mejch blbejch dotazů ale babetu dělám doopravdy poprve a tak vim kulový...
Děkuji moc