Mr.babetta píše:Ondrassek píše:Mr.babetta píše:Ondrassek píše:mno... víš, musíš tomu horku přizpůsobit jízdu. Každopádně nejezdit na plný plyn dlouhodobě atd. atd. Taky docela sehraje roli čistota žeber na válci, pokud to máš od benzinu a prachu, zasajrajtované, tak to asi fakt moc chladit nebude. Já jezdim každý den v tomto horku a bez problému, ale je to asi jen o "péči" o babču![]()
Tak to zase pozor,na plnej plyn já nejezdim nikdy,maximálně na rozjezd dám plnej,ale potom když jedu třeba do kopce nebo tak,tak plnej nikdy nedržim,protože za prve ten motor strašně řve a za druhý v těch maximálních otáčkách už začíná klouzat spojka a ten motor pak ztrácí výkon.A myslim že je to normální jev u tehlech babett,protože 207 když dám plnej tak neklouže a jede pořád.A čelisti mám nový ( rozběhový) ale nevim jak sou na tom radící........A motor mám čistej,starám se o to,mám jí po dědovi takže si jí vážim.
jj, já ji mám také po prarodičích a nedal bych na ni v životě dopustit. Jináč Ti přeji, ať ještě dlouho složí a ať s ní máš co nejmenší starosti..
JJ díky ti,já tobě taky přeju hodně hodně km bez nehody a defektu-.....![]()
......časem až zjistim jak se sem dávaj fotyk tak přiložim i fotky
jj téže díky. Já ještě dělám taktéž drobné úpravy, takže sem fotky také určitě přidám