MAM PROBLEM,POKUD MAM SUNDANOU SVICKU TAK SE ME V POHODE ROZTOCI ZAPALOVANI ALE POKUD NASADIM SVICKU TAK SE ME KLIKA PROSTE NEROSTOCI JEN TROSICKU ALE TO NA NASTARTOVANI NESTACI.PROSIM PORAD TE JESTI SE TO NEJAK STELUJE NEBO JE NECO SPATE
TAK JSEM VSE VYSKOUSEL A PORAD NIC.VRTACKOU MOTOR V POHODE NATOCIM ALE PROSTE HO NENASLAPNU.JEDNOU NEBO DVAKRAT SE ME TO POVEDLO ALE PAK JSEM TO SKUSIL DRUHY DEN A NIC
Naposledy upravil jandera3 dne pon kvě 09, 2011 10:52:34, celkově upraveno 1
To se stalo mě nedávno. Šlapal jsem jako kretén s tím, že si musí čelisti "sednout". Ale dokázal jsem to i přes děsnou dřinu nastartovat Akorát to uděláš tak 3x a dost!
Citronik: Tak rozbehové čeľuste nedáš opačne ani keby si bol zhulený . To skôr štartovacie čeľuste dáš opačne. Keby si ich dal opačne (myslené štartovacie čeľuste) tak by pri štartovaní nezaberali nábežnou stranou, ale úbežnou stranou. To by malo za následok, že by sa ti do bubna "nezahryzli" ale by ich bubon pri snahe o štartovanie mal snahu vracať do kľudovej polohy.
rozběhové u 207 obráceně dát jdou. Chvíli jsem na to i jezdil. Dokonce v anglickým manuálu je mají nakreslené obráceně než v českým.... U 210 myslim že nepůjdou, protože mají na jedné straně čep