byl uplně stejnej, jsem ho nijak moc nezkoumal, ale přišlo mě to jako papír. Nejsem odborník, ale neměl by bejt balvněnej filtr naimpregnovanej olejem stejně jako molitanovej?
Dnes další zadření, z mírnýho kopce pod plným. Naštěsní se do zadře kvůli přehřátí a ne nedostatku oleje. Takže po pár metrech co jsem šel smykem se to chytlo a já mohl pokračovat. Doufám že hlava z 210 chlazení pomůže, jinak si budu muset nechat navařit žebra na válec.
myslím že 15mm tět mě to nejak vypadlo no prostě stejný jak má průměr konec toho hikone když se sundá koncovka No upravy nějaký na motoru mám : Karbec z 20ky,sníženou hlavu,Sací a vyfukový kanál, odlehčenou spojku, tvrčí péra na spojce , koleno vyfuku,
15 je minimum, a čím menší tím dosáhneš větších otáček. Takže změnu na výkonu bych hledal hlavně ve vyšších otáčkách někde od 6000. Třeba mě do 6000 ot/min změna trubičky s výkonem nic nedělá
jezdil jsem bez ní mě to přišlo stejný ja beztoho jezdit nemužu to strašne řve ale tak stejnak já tu koncovku mám vykuchanou a vevnitř tu trubku omotanou těsnící páskou kvůli tomu že tam jsou ty diry tak že to je jedno jestly tam je nebo neni
Další závada, která se stala včera kolem půlnoci. Zkoušel jsem zhruba měřit spotřebu a docela jsem se zhrozil, 5-6l/100km ale to je pořád pod plným plynem, normální jízdou by to šlo dostat na 4l, jenže nepřidej si plyn když to jde