od butan » pát kvě 20, 2011 20:24:13
Tak díky Starcovým materiálům, čtením mezi řádky, jsem se dozvěděl i něco o historii spojek.
Lehká spojka měla problémy, způsobené závislostí třecího koeficientu na teplotě, vlhkosti, zaprášení. Asi byly stížnosti na řazení. Jako první pokus o nápravu vznikla nějaká hermeticky uzavřená spojka. Je zobrazená třeba i v Ďurkovičovi. Ale ta hermetická se nějak neprosadila. Asi přišli na to, že uzavření trochu pomůže, ale lepší konstrukce bez uzavření udělá ještě lepší službu. Optimalizovaná šířka obložení zabezpečí jeho samočištění opotřebením a tím vyrovnané vlastnosti spojky. A konstruktéři začali vyvíjet další verzi a tou už byla spojka těžká. No a ta se asi osvědčila, a máme jí dodnes. Ale zrovna její stabilitu a odolnost proti vlhkosti vzduchu posoudit nedokážu. Ale přijde mi lépe propracovaná. nicméně kdo má lehkou, mám ji i já, nemusí z toho být smutný. Prospěje jí občas vyfoukat prach, kompresorem, a hned ze všech spojek.
Lubor
Mohu vyloučit že k přechodu na těžkou spojku vedlo spoření, a snižování výrobních nákladů, jak to dnes provozují druhovýrobci náhradních dílů.
Naposledy upravil
butan dne úte kvě 31, 2011 9:42:14, celkově upraveno 4