No, mazat to už nebudu

Mr.babetta píše:
tak tady to máte,snad to bude fachat.
ben píše:Mr.babetta píše:
tak tady to máte,snad to bude fachat.
podla obrazku sudim ze to je dost velke a nemislim ze sa ti to na babcu zmesti asi to bude zapierat o blatnik
moze to na babci vyzerat zaujimavo ale ja by som si to tam nedal, podla mna je najkrajsie sanie z novsich babiet ktore najde cez ram, ale vzhladom na to ze potom to moc huci neni to dobra volba
igoreva píše:Pôvodne sanie na Babettach ktoré ide cez nosnú rúru rámu je podľa mňa najtichšie a aj najlepšie riešenie.
Totiš ta rúra pôsobi ako učinny veľkoobjemový tlmič hluku. Bez neho by sa hluk motora šíril do okolia.
Ak tam dáte čokolvek iné Babča bude zaručene hlučnejšia!
Ja som trocha ubral z tej drátenky čo je vo filtri sania aby mal motor lepší ťah.
Subjektívne mám dojem, že to pomohlo ale neviem to na 100%, zvuj motora sa troch zmenil.
Woozie píše:inak na co sa vlastne ten odfukovy filter na utach pouziva? hadam nie normal filter do sania
kozenooo píše:presne ako pise Mr.babetta, pouziva sa to na odvetranie klukovky. Vid foto: http://ritchma.album.cz/ostatni/ttt70e95fa44d72f723.jpg to male zelene
avar píše:a čo tak nejaké miniatúrne turbo? nemá to náhodou niekto doma v kôlni?
Pajavlk píše:avar píše:a čo tak nejaké miniatúrne turbo? nemá to náhodou niekto doma v kôlni?
pánové jak chcete dávat turbo na podtlakový karburátor ? co je to proboha za nesmysl ? stejně jako sem tu někde četl že si někdo udělá náporové nasávání dit je to přeci úplná blbost změníte tlakové poměry v karburátoru a jediný co tím získáte že to nepojede protože ste jaksi zrušili podtlak v difuzoru a nemá se jak nasát směs.. turbo karburátorové auta mají karburátor řazen před turbem a výsledná směs teda ještě proběhne skrz turbo a pak do motoru kdyby bylo turbo první na podtlakovém karburátoru to nemůže už z principu nikdy fungovat
avar píše:Pajavlk: Dobré ránko! Čo si sa rozbehol, akoby ťa včela uštipla?![]()
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 15 návštevníků