Tak koleno jsem zkrátil o 5 cm a pořádně vyčistil výfuk, výkon je asi o něco lepší ale ne nějak moc znatelně. Tady na fóru čtu že vám ty babetty jezdí 60 - 70 km/h, mě to jede z kopce max. 48 km/h , ozubený kolečko mám 12 zubů a rozeta 35 zubů a větší rychlost z toho nemůžu dostat, jak to děláte že vám to tak jezdí?
no B207 .. vyvodove aj rozetu mame taku istu 12/35 .. no mne ide 62km/h viac z toho nedaam =) po 2% stupanii .. no neviem ? . co rozbehove celuste ?? .. zahriznu sa pekne ?? . bohatost zmesi ? kompresia ?? .. ako je na tom ? vlozka ? netreba vybrus ? .. neni prepaleni piest kruzky ? .. popis viac v akom stave to je ? ..
Tak o tom stavu, píst a krožky asi ještě dobrý (sundal jsem výfukový koleno a výfukovým kanálem kouknul dovnitř a píst neni ani moc opálený a kroužky nejsou rozlámaný), rozběhové čelisti nevím (jak se na ně dostanu abych zjistil stav?) jestli potřebuje výbrus nevím (jak se to zjišťuje?) komprese asi nic moc když našlapuju tak to jde docela zlehka.Ale mám pořád problém stím že se mi dusí motor, je to tak že v určitý poloze plynu se to dusí a v některý ne, třeba když dám plný plyn tak to tak trochu škube a dusí se ale jak lehce uberu tak se to rozjede a pěkně táhne a dělá to třeba i u půl plynu, je to tak že v určitých polohách plynu to nejede a v některých jo. A to že mám tak malou rychlost má i vliv že vážím 100 kg.
Jen k tomu dušení. Kdyby bylo jen dušení na půl plynu asi neseřízený karburátor. Dušení na plný plyn, asi ucpaný výfuk, ucpné sání? ale může to být i hrubá chyba v karburátoru, špatná tryska. Lubor
a to ze su kruzky a piest OK .. si vycital z toho ze si zhodil vyfukove koleno a pozrel cez tu dierku ???? dielenska prirucka a porozhliadny sa poriadne po foore najdes tu uplne vsetko ohladom motora ku spojkam som sa dostal ze ten bubon pomocou vytahovakom lozisk ak nemas spojkovy stahovak .. tak neco vyrob .. vaha nema vpliv .. a ten karbec do octu a potom poskkaladj dosteluj .. sanie vsetko pozri vycisti