www.babettron.sk
Woozie píše:pocuj ja som mal podobny problem na mustangu s tym rozdielom ze mne to zacmudovalo asi po 30km a potom ani za boha nastartovat. takisto som vymenil totalne vsetko v elektrike ale furt to iste. Ak som sviecku vycistil,islo to OK. len nedavno som prisiel na to ze chyba je vo vzduchovom filtri. mozno je to blbost ale kukni ci nemas niekde ciastocne upchate sanie...
Starec píše:Woozie píše:pocuj ja som mal podobny problem na mustangu s tym rozdielom ze mne to zacmudovalo asi po 30km a potom ani za boha nastartovat. takisto som vymenil totalne vsetko v elektrike ale furt to iste. Ak som sviecku vycistil,islo to OK. len nedavno som prisiel na to ze chyba je vo vzduchovom filtri. mozno je to blbost ale kukni ci nemas niekde ciastocne upchate sanie...
Neni to blbosť, v tom máš pravdu, ale on má iný problém, jemu odchádzajú sviečky. Ty si to vyčistil a bolo OK. Žial tieto prípady z inpulzním polom sú dosť zriedkáve a kto to nevie tak to ťaško zistí, lebo sviečka ak je vonku tak sa chová nornálne, ale pod tlakom ti iskru nehodí. Začína sa to prejavovať tým, že ti Babetta zničoho nič zdochne, ale po určitom čase 15-30 min. naskočí ako by sa nič nestalo, no a potom to jednoducho vyraďuje jednú sviečku za druhou. Ok
Starec píše:Majo píše:Starec píše:Woozie píše:pocuj ja som mal podobny problem na mustangu s tym rozdielom ze mne to zacmudovalo asi po 30km a potom ani za boha nastartovat. takisto som vymenil totalne vsetko v elektrike ale furt to iste. Ak som sviecku vycistil,islo to OK. len nedavno som prisiel na to ze chyba je vo vzduchovom filtri. mozno je to blbost ale kukni ci nemas niekde ciastocne upchate sanie...
Neni to blbosť, v tom máš pravdu, ale on má iný problém, jemu odchádzajú sviečky. Ty si to vyčistil a bolo OK. Žial tieto prípady z inpulzním polom sú dosť zriedkáve a kto to nevie tak to ťaško zistí, lebo sviečka ak je vonku tak sa chová nornálne, ale pod tlakom ti iskru nehodí. Začína sa to prejavovať tým, že ti Babetta zničoho nič zdochne, ale po určitom čase 15-30 min. naskočí ako by sa nič nestalo, no a potom to jednoducho vyraďuje jednú sviečku za druhou. Ok
Diky!Vyskusam to.napadlo ma to uz,ale nejak som nemal ten nosnik.nasiel som jeden z kosacky.Ma to take iste zapalko.Len na babette je zlty drot(myslim,ze je to zlty)ukostreny pod srubom a na tomto zaplku je napojeny od impulzneho pola.
igoreva píše:Chlapy, ako sa dá zničiť sviečka na babette? Tomu fakt nerozumiem.
Sviečka je tak blbovzdorná a jednoduchá súčiastka, že v podmienkach babeťáckeho motora sa ani zničiť nedá.
Môže sa zasviniť ale zničiť to nie,.... ako? Čo vlastne máte na mysli že sa na nej pokazí? závit alebo elektródy ktoré znesú oveľa, oveľa väčšie napäťové zaťaženia o akých sa u babattách ani nechyruje.
Príčina prečo sviečka nepáli alebo je znesená sú v príprave zmesy alebo v elektrike.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 11 návštevníků