v naboji kolesa .. predsa tam ide od tachometra lanko do naboja predneho kolesa rozober a pozri sa .. je tam koliesko .. cize nahon ci neni prasknuty ako pisalkopr
Ahojte, potrebujem poradit...pouzil som viackrat funkciu hladanie Google, ale bohuzial som na nic neprisiel. Kupil som si Babcu s nefunkcnym tachometrom...zaobstaral som si zanovny kus. Potrebujem vediet, ze lanko do budika neviem nijak zaistit...on sa tam len nasunie?
Potrebuješ komplet lanko aj s bowdenom, samotné lanko ti nestačí. Na koncoch máš matky, ktoré potom po nasunutí lanka do budíka, natočíš na budík a na kolese na náhon.
bowden.jpg (215.53 KiB) Zobrazeno 19125 krát
Nič nie je tak zložité ako sa na prvý pohľad zdá, len treba vedieť ako na to ....
ja som tiež minule kupoval nové, no keď som ho montoval tak som zistil že lanko je o kus dlhšie - teda keď som ho zasunul do tacha tak sa nedala zašrubovať matica - nedotiahla na zavit tak som asi necely pol centimeter z neho odstrihol a už sa to dalo a ešte jedna nevyhoda toho bowdenu je že tie matice mohli spraviť kovove a nie plastove...
Ak ju nevidíš, tak tam asi nieje. Takže máš smolu, musíš sa klepnuť po vrecku. PS: neviem skade máš ten bowden, ale predpokladám, že tam boli matky z umelej hmoty a niekto ich stade odstránil.
Nič nie je tak zložité ako sa na prvý pohľad zdá, len treba vedieť ako na to ....