luccas píše:sundal sem motor dolu, ale nejdou mi povolit ty šrouby. a nechci jim zničit hlavičku... jak je mám tedy povolit?
igoreva píše:"Luccas"
Záleži čo všetko ideš rozoberať.
Pri malej oprave bez rozpolenia motora toho veľa nevymeníš.
Ale mal by si vymeniť aspom guferá, piest a piestne krúžky a nové tesnenie pod valec.
Spojky máš úplne dolámane, sú chytené zuby ozubeného remeňa, regulačné unášače (vonkajší aj vnútorný), unášač čeľustí a ktovie ako je to s volnobežkou a kolieskami v prevodovke. Ale to už musíš rozpoliť aj motor a potom by bolo dobre vymeniť aj ložiská.
Pri montovaní spojky dokonale všetko odmasti (aj tie plôšky na radiacich čeľustiach)
igoreva píše:"Luccas", piest musíš vymeniť za nový, k nemu piestne krúžky a daj aj nový čap a ihličkové ložisko piestneho čapu.
Budeš potrebovať vytláčasí prípravok piestneho čapu.
luccas píše:tak sem rozebral celý motor do posledního šroubkuvýsledek,
všechna ložiska a gufere jsou v prdeli, píst je out, a pak všechno od spojek.![]()
no tak to budu muset vše dát dokupy. a pak to snad vydrží 10000000000000km
jen co se mi nabijou baterky do fotaku tak stahnu to co jsem nafotil.ThomasK píše:luccas píše:tak sem rozebral celý motor do posledního šroubkuvýsledek,
všechna ložiska a gufere jsou v prdeli, píst je out, a pak všechno od spojek.![]()
no tak to budu muset vše dát dokupy. a pak to snad vydrží 10000000000000km
Mohl by jsi udělat nějaké fotky toho rozpůleného motoru, třeba pro ty jako já kteří to ještě nepůllili, tak bych se rád podíval.čuss.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků