Zdarec. Dneska jsem se pustil do dekarbonizace pístu a válce. Válec šel sundat pěkně ale nazpět se mi podařilo ulomit jeden pístní kroužek. Tak asi rovnou provedu GO. Jaké ložiska a gufera mám koupit? Vím že gufer je 5 a z toho jsou 2 stejné ale kolik tam je ložisek? A jaký mám koupit pístní kroužek. NA vrcholu pístu bylo pouze toto číslo- 39,23 takto bude nejspíš první výbrus. Díky za rady
Jsem už trochu otravnej že tady pořád píšu ale jak se to říká- dvakrát měř, jednou řež. Dneska mi došel pístní kroužek, nasadil jsem ho na píst a teď potřebuju vědět jak nasadit válec abych nějak nezlomil kroužek. Válec aji píst nejsou mastné- jsou suché. Kroužky mám zmáčknout asi ségrovkami. A na jakou stranu mají být zámky kroužků? A mám mazat teda píst aji válec když to budu nasazovat? Díky vám předem
Tady máš od Avara pěkný návod na nandavání PK: viewtopic.php?f=4&t=658&p=6710&hili Jinak, hlavně si dej pozor, aby si měl kroužek správně v zámku(takovej výstupek v drážce na pístu pro PK) na pístu. Nevim tedy jak by jsi chtěl kroužky zmáčknout ségrovkami?
Černá Babetta 210/100, rv.1991, max 55km/h, po výbrusu -> konečně zajeto Ať vám to jezdí!
Myslel jsem ty kleště použít jako ten zlepšovák jako měl avar. každopádně díky za ten návod. Ale jak jsme se tak koukal tak žádnej výstupek tam není s kroužkem se dá na pístu volně otáčet. Zkusím se na to ještě zítra podívat a kdyžtak píst vyfotím. Škoda že nemám stahovák. Sundal bych ho a dal bych sem fotky.
Nechtěl jsem zakládat nový téma, kvůli takový blbosti. Tvrdnou gufera i mimo motor? Mám tady totiž na stole asi půl roku gufera, kdyby náhodou v průběhu sezóny odešly a někdy v zimě bych je chtěl preventivně vyměnit. Jsou dvoubřitý a je mi jich škoda. Nebo radši koupit nový? Díky!
Černá Babetta 210/100, rv.1991, max 55km/h, po výbrusu -> konečně zajeto Ať vám to jezdí!