pěkná ..........ty jože bych si nakonec stejně koupil ještě jednokvalta???
Babetta 210,1988.přes 21380 km,modro-zelená metalíza. Druhá 210,44317 km,......konečne mám nastříkáno....tedka ještě čeká menší oživovací kůra motoru a pak se jedéééééééééé
http://www.google.cz/imgres?q=babetta+h ... sBQ&zoom=1 udělej to podle toho obrázku, mě z té dírky taky občas teče benzín, ale už to nějak neřeším. Plováky nové, jehlový ventil nový, těsnění, různé hladiny, teklo to stále, zkus zavřít přívod paliva a nech babettu na stojaně, takhle se aspoň vyjede benzín z karburátoru a nepoteče to, u mě to teda alespoň dunguje
ja ti nevim no ihlovi ventil vymeneny plavak som dal skoro na uroven trysky inak tiekol jak besny a aj som skusal ventil je dobry a plavaky som ponoril pod vodu a tiez pohoda..ale uz tece podstatne menej len ci tam bude zasa dost benzinu jako pravdupovediac uz mam toho dost 30x za den nastavovat hladinu to uz je fakt dost
Ano ale pokud mluvíme o té díře co je hned pod otvorem sání u vzduchové clony tak to s odvzdušněním komory nemá nic společného. Odvzdušnění komory je nahoře. Popravdě jsem to jednou zkoumal a nedošel na to k čemu ta díra je. A konstruktéři museli už v té době vědět že i kdyby někdo ohnul plováky na tolik tak by to odvzdušněním neteklo.
mas pravdu som si pomilil diery uz som tu toho precital dnes toho tolko ze uz mam s toho gulas ,ono to tam je asi preto ze urcita hladina benzinu dava urcity tlak benzinu alebo co netusim ale skusit by sa to mohlo zapchat,ale ja mam pocit ze od toho zavisi aj start ked tece moc nenastartuje ci ano?sa prechlasta vtedy ci sa milim?