problém u B.210

Vše o motorech, úpravy, karburátory, převodovka /volnoběžka/, opravy a návody...

Moderátoři: IGI, milda, DRN

problém u B.210

Příspěvekod Mirvo » pon zář 19, 2011 10:47:47

Zdravím, jsem zde nový a mám takový problém.
Dávám do pořádku B.210, je vpodstatě hotová.Teď zrovna jsem v záběhu. Mám najeto 270km, vše v pohodě až na tento zvuk: pokud jedu pod plynem, vše v pořádku, ale jakmile jenom malinko uberu začne se ozývat takové bublání, asi v oblasti motoru,já tomu říkám "/prdění/. Lepší slovo by ten zvuk správně nevystihlo.
Díky za rady.
Mirvo
Začátečník...

Re: problém u B.210

Příspěvekod martin110r » pon zář 19, 2011 19:19:15

Prdenie, to si ani predstaviť neviem :) . Je to skôr taký ostrý kovový klepot, alebo dáky "tupý" tlmený?
Babetta 210 - rok výroby 1995
Bližšie info o mojej Babette TU.
Zahlasujte v ankete
martin110r
Veterán fóra II. stupně
Veterán fóra II. stupně

Příspěvekod Mirvo » úte zář 20, 2011 9:06:49

Ten divný zvuk nemá nic společného s kovem ani ostrý ani dutý. Zatím jsem se z ničím podobným nesetkal,je to opravdu podobné tomu ,co jsem popsal. Je to jako kdyby to někde velmi malým otvorem sálo ,nebo vyfukovalo vzduch. Možná to jemně kovově rezonuje, nevím. Audionahrávku udělat nemohu, je to za jízdy nemožné, ale kdo řídí, ten to slyší.
Proto jsem se obrátil na Forum s touto divnou závadou. Víc hlav, víc rozumu.
Mirvo
Začátečník...

Příspěvekod Starec » úte zář 20, 2011 22:45:24

Skontroluj či ti niekde nepodfukuje pod hlavou, prípadne ako máš uchytené koleno výfuku. Skontroluj či dáko nie ie je upravená vložka výfuku.
Nič nie je tak zložité ako sa na prvý pohľad zdá, len treba vedieť ako na to ....
Starec
Zasloužilý uživatel
Zasloužilý uživatel

Příspěvekod Mirvo » stř zář 21, 2011 17:31:52

Starec díky za rady. Taky jsem si myslel, že to může foukat pod těsněním výfuku, ale přetěsnil jsem a je to pořád stejné. Budu muset pátrat, ono to asi nebude nic světoborného, ale když se mně podařilo dát Babettku do pořádku, že šlape jako hodinky, tak mně to štve taková prkotina.
Jinak pánové děkuji za toto Forum. O Babettě jsem toho moc nevěděl, četl jsem a pátral na těchto výborných stránkách a tak jsem pomalu nabíral vědomosti. Díky vám Babettka jezdí k mé plné spokojenosti.
Mirvo
Začátečník...

Zpět na Motor