pdp28 píše:Na dvojrýchlostnej Babette M-210 nemôže ísť samostatne len druhý stupeň bez jednotky ! Vtedy Babetta vôbec neide, len sa točí veľká remenica a voľnobežka nezaberá. Jedine, že by si to rozšlapal na približne 18-22 km/h, keď by sa roztvorili radiace čeluste a dali tam dvojku. Takže, buď tam máš jednotku a neradí ti dvojku, alebo máš jednorýchlostný motor M-215. Máš tam radiace čeluste ?
martin110r píše:pdp: Nesúhlasím. Mal som podobný problém. Keď som sa rozbehol, tak do 20 km/h to bolo totálne tupé. Ledva sa Babetta rozbehla, keď prekonala rýchlosť cca 20 km/h, tak Babetta začala ochotnejšie zrýchlovať. Keď som zastavil, motor nezdochol. Pekne držal voľnobeh, no po pridaní plynu to bolo zase tupé.
Vôbec nebolo cítiť preradenie. Ani nebola počuť zmena otáčok ako pri preradení. Proste bolo počuť, že sa otáčky plynule zvyšujú od voľnobehu až po maximum. Evidentne sa to rozbiehalo na dvojke.
Vymenil som unášače, ktoré boli opotrebované a bol pokoj. Mám ťažké spojky, podotýkam.
martin110r píše:Akosi som nepochopil tvoj príspevok. Čo tým chcel básnik povedať? Asi prestanem reagovať na príspevky, ktoré obsahujú jednu vetu a problém je napísaný tromi slovami. Fakt nechápem. Čo to splietaš s dvojkou a vysokými otáčkami?
Starec píše:odalv: najprv nám potvrď že či skutočne ide o 210 a nie o 215.
Daj dole plastový kryt a ak tam máš pod krycím plecom súčiastky ktoré vidíš na obrázku dole nižšie, tak je to skutočne 210.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 8 návštevníků