babetta nehází jiskru

Vše o motorech, úpravy, karburátory, převodovka /volnoběžka/, opravy a návody...

Moderátoři: IGI, milda, DRN

babetta nehází jiskru

Příspěvekod Napster » sob říj 01, 2011 15:15:52

Tak jsem si udělal celé GO motoru na mojí 210tku nová klika,ojnice,píst,ložiska,gufera,novej olej do převodovky,jehly atp. po sestavení motoru mi nehází jiskru. dráty jsem zapojil podel návodu do tyristoru a nic před rozebráním jiskru házela. nevíte někdo čim by to mohlo být? jinak měl jsem na věnci urvanej červenej drátek,tak jsem ho připájel zpátky na pozici,na který má být a co na cívku oblepil izolačkou.
Napster
Více pokročilejší...

Re: babetta nehází jiskru

Příspěvekod Dave842 » pon říj 03, 2011 13:45:36

Možná by to chtělo proměřit odpory jednotlivých součástek, jestli se někde nestala chyba (nějakej skrat někde).
Babettář Dave!
Dave842
Mistr fóra...
Mistr fóra...

Příspěvekod martin110r » pon říj 03, 2011 16:45:36

A keď si ten červený drôt pájkoval, oškrabal si si drôt? Na drôte je lak, a ten vodivý neni.

A kvôli čomu zakladáš duplicitne? Krista ľudia, kedy sa naučíte normálne chovať a nezasierať svojim problémom celé fórum?
Babetta 210 - rok výroby 1995
Bližšie info o mojej Babette TU.
Zahlasujte v ankete
martin110r
Veterán fóra II. stupně
Veterán fóra II. stupně

Příspěvekod doli » sob úno 11, 2012 11:55:30

Napster píše:Tak jsem si udělal celé GO motoru na mojí 210tku nová klika,ojnice,píst,ložiska,gufera,novej olej do převodovky,jehly atp. po sestavení motoru mi nehází jiskru. dráty jsem zapojil podel návodu do tyristoru a nic před rozebráním jiskru házela. nevíte někdo čim by to mohlo být? jinak měl jsem na věnci urvanej červenej drátek,tak jsem ho připájel zpátky na pozici,na který má být a co na cívku oblepil izolačkou.

u těchto případů jsem měl většinou problém s tyristorovým zapalováním skus ho vyměnit jestli máš možnost a mělo by to fungovat pokud ne podívej se na cívku
doli
Pokročilejší...

Zpět na Motor