mam na tom najazdene sotva 120km takze aj ja si na 30% myslim ze musi sa to usadit a aj tak ak je nieco zle tak nech sa to vysucha a uvidime co je zle...ine riesenie uz fakt neviem...ale ako ide celkom dobre len ja mam taky pocit ze hlava neprilieha celkom k valcu ale stifty su dokrutene na doraz aj za tepla...no ako som si vsimol medzi valcom a hlavou mi slzi olej...asi to bude nespaleny benzin alebo co lebo je to cierne a je to medzi spojom valca a hlavou...nejde tam este nejake medene tesnenie alebo nieco? inak: volnobezne otacky nastavit....hm...ak pridam vzduch uz ju dusi ked zastavim a potom chcipne....cital som clanok ze mam zakrutit obydve sruby na doraz a potom plyn odkrutit o 1,5 otacky a vzduch o 2-2.5...ako by si to nastavil ty?

inak kupoval som valec novy aj ked neviem preco no na starom som mal vyrite pismeno B a terau na novom je A.. takze vsetko je tam este surove a neusadene no sam predajca mi vravel ze taky zvuk este nepocul no to bolo asi vsetko z jeho strany na co sa zmohol...dobre ze suciastky a babety predava uz najmenej 15 rokov a nerozumie tomu, tak preto sa pytam ci je tu fakt nejaky profik na to....inak:
"babetta je super vozenie, 100x lepsie ako nemotorny skuter"