ben píše:pockaj avar az teraz som si uvedomil ze som tvoj prispevok nepochopil![]()
ved keby sa mi sekne volnobezka, tak sa len zacnu tocit pedale, nie?? tak nechapem ako by som sa mohol zabit ked mam nohy na podlahe?? len by sa mi roztocili pedale nic viac, ale keby ze mam nohy na pedaloch tak mi ich to v takej rychlosti asi dolame a vyhodi ma to nevedno pod ktory kamion
![]()
esox25 píše:Moja reťaz má vôľu cca 1 - 2,5cm. Závisí to od toho, v ktorej polohe sa nachádza. Strieda sa to po každej asi pol otáčke. Lepšie doštelovať to už asi nepôjde, ako tak čítam príspevky. Viac ma ale hnevá že, keď dotiahnem koleso (zadné) hlavnou skrutkou začnú mi v určitej polohe kolesa drieť brzdové čeluste. Keď nie je uplne dotiahnuté ide hladko, aj pekne brzdí, ale po dotiahnutí to robí zlobu. Kôli tomu sa nedá nastaviť brzda, buď nebrzdí, alebo brzdí aj bez toho že by som chcel. Nemá s tým náhodou niekto skúsenosť? Po rozobratí sa mi nepodarilo nájsť žiadny problém. A rozoberám to dokola už ani neviem kolko krát. Dakujem za prípadné odpovede.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků