no ja to mam na silniční zavody takže si valec nechávám dělat ,sice si stim pak doma ještě pohraju já sám

,jinak bez těch věcí co jsi psal to asi neudělaš teda podle mě,a jinak co se děla na valci tak zaklad je zvětšit výfukový a sací kanal,potom třeba zvětšit přefuky ve válci,s klikou snad asi nic,ale když už něco tak určitě dát zrepasovat origoš kliku než kupovat novou,dale sázim na jednokroužkový píst,no dále někdo naročnější si děla i jinou vložku do válce,ale myslim si že je to zbytečné je to přeci jen babetta,nebo se někdo pokusi udělat klapkové sání,o kterém přemejšlim i já

,jinak co k upravě když už udělaš něco s válcem musíš sehnad jinej karburátor někdo dává z pionira ja osobně dávám na DelLorto 19 a nebo tedkon na 21,dale potřebuješ jiný výfuk navrhnu ti Hikone,a tedkon už stačí jen si pohrát se spojkama například dat tvrdší pružinky,potom převody skoušet,malá rozeta větší kolečko v motoru a tak,trysky koušet v karburátoru to je asi vše co ti tedkon mužu takto poradit,pokud stim někdo nesouhalsí nebo chce něco dodat změnit i já se rad něco přiučim,a ještě se omlouvám za chyby